Indogratismp3.xyz Download Lagu Terbaru, (5.83 MB) Manuk Dadali mp3 Download - indogratismp3.xyz , Download Lagu Barat Gratis, Free Mp3 Musik Downloads, Top Gudang Lagu, Indo Gratis Hits Mp3

Manuk Dadali.mp3

Manuk Dadali
Manuk Dadali

Music Details
Name Manuk Dadali.mp3
Uploader Gifuelina
ON 2016-04-02 16:00:32
Genre Music
Duration 04:14
Size 5.83 MB
Type Audio
Source SOUNDCLOUD.COM
BitRate 128kpbs
Download 0x
Total Play 3259
Privacy Police All material is copyright to their respectful owners and no copyright infringement is intended. this File uploaded By Gifuelina
Description Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang Sukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk Saha anu bisa nyusul kana tandangna Gandang jeung pertentang taya bandingannana Dipikagimir dipikaserab ku sasama Taya karempan kasieun leber wawanenna chorus Manuk Dadali manuk panggagahna Perlambang sakti Indonesia Jaya Manuk Dadali pangkakon carana Resep ngahiji rukun sakabehna Hirup sauyunan tara pahiri-hiri Silih pikanyaah teu inggis bela pati Manuk dadali ngandung siloka sinatria Keur sakumna Bangsa di Nagara Indonesia
Tag Manuk , Dadali ,
Share bagikan ke fb bagikan ke twitter bagikan ke Google+









Related Song


Articel Code


Judul Articel :

Isi Articel :
 
 

© Copyright 2017 All Rights Reserved. | Indogratismp3.xyz - Download Lagu Mp3 Gratis Download Mp3